medicijn-centraal-logo

  • trainingen op maat
  • incompany of op locatie
  • vakbekwaamheid
  • persoonlijk contact, snel en flexibel

ZorgZamePartner

zzp logoAl meeré dan tien jaar geef ik trainingen medicatieveiligheid. Vanaf het begin heb ik samengewerkt met Cecile Oomen. Zij is samen met Ron de Jong de oprichter van ZorgZamePartner. Dit is een co÷peratie bestaande uit leden. Deze leden zijn allen zzp-ers in de zorg. Als docent farmacie in de zorg geef ik trainingen voor haar medewerkers.

Cecile is voor mij altijd een hele laagdrempelige partner in zaken geweest. Zij is op ieder moment goed bereikbaar en neemt de tijd om je te woord te staan. Als je weet hoe druk zij altijd is, dan begrijp je niet hoe zij dat voor elkaar krijgt.

Diezelfde ervaring hebben ook de medewerkers die als zzp-er met ZorgZamePartner samenwerken. Ik heb in al die jaren namelijk veel medewerkers langszien komen als kandidaat voor training medicatieveiligheid en ik hoor niets dan positieve geluiden over ZorgZamePartner.

Daarnaast valt het op dat de mensen die bij ZorgZamePartner werken altijd met veel ijver mijn trainingen volgen. Het gaat in de meeste gevallen om Helpenden-2 die willen promoveren naar de kwalificatie Helpende-2+. Dit houdt in dat zij vervolgens zelfstandig met medicatie in de thuiszorg of de verpleeghuiszorg om mogen gaan. Het is bij ZorgzamePartner verplicht om de training met een toets af te sluiten. In de toetsen die ik ontvang zie ik altijd dat er met veel aandacht voor details in mijn training is opgelet en dat men ook de toets op zeer serieuze wijze heeft gemaakt. Ik zie nooit onvoldoendes, terwijl de toetsen echt niet makkelijk zijn. Als docent kan ik gewoon concluderen dat de medewerkers van ZorgZamePartner uit het goede hout zijn gesneden.

Voor meer info kunt u terecht op de website van ZorgZamePartner.

keurmerk kwaliteitsregister