medicijn-centraal-logo

  • trainingen op maat
  • incompany of op locatie
  • vakbekwaamheid
  • persoonlijk contact, snel en flexibel

Inspectie- of auditvoorbereiding

 

Inspecties of andere audits door externen zijn voor een instelling altijd een grote belasting. Een buitenstaander komt de organisatie binnen en begint jouw werk tot in de kleinste details te beoordelen. Hoe goed je alles ook voorbereid, aan het einde van de dag zijn er altijd observaties. Het maakt niet uit of je het er mee eens bent of niet deze observaties moeten worden aangepakt en naar goeddunken van de auditor worden opgelost.

 

Het enige wat je kunt doen is de organisatie zo goed mogelijk voorbereiden. Dit zijn voorbereidingen die altijd veel energie vergen. Het dagelijks werk moet gewoon doorgaan. Jij als verantwoordelijke moet alles in gereedheid brengen. De hele organisatie moet op een zo goed mogelijke manier worden gepresenteerd.

 

Voorbereidingen maken lijkt zo makkelijk, maar waar moet je beginnen? Wat is nog net wel in orde en wat niet? Hoe los je dat ene probleem op waar al zo vaak over is gesproken maar niemand raad mee weet?

Jonk Consultancy heeft veel ervaring met inspecties en audits. Wij kunnen het medicatiebeleid in iedere onderneming conform wet- en regelgeving in orde maken. Wij kunnen dat doen door advies of een pre-audit.

U kunt ons inhuren per uur, vraag informatie via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

of bel 06 39 673 420

keurmerk kwaliteitsregister