medicijn-centraal-logo

  • trainingen op maat
  • incompany of op locatie
  • vakbekwaamheid
  • persoonlijk contact, snel en flexibel

Artsenpraktijk en apotheek

 

De verpleeghuisarts ziet de cliŽnten regelmatig. Bij de huisarts is de afstand tot de cliŽnt iets groter. De apotheekmedewerkers en de doktersassistente zien sommige cliŽnten nooit.

Maar als de thuiszorg vragen heeft, komen zij eerst bij de doktersassistente of de apothekersassistente. Zij kunnen met hun expertise de thuiszorg bijna altijd goed helpen. Toch is in deze communicatie nog winst te behalen. Door de doktersassistente en de apothekersassistente meer achtergrondinformatie te geven over de specifieke problematiek in de thuiszorg.

Door een beter inzicht in de situatie bij de cliŽnt thuis of aan het bed bij alle partijen kom je tot een kwalitatief betere communicatie en professionelere werkhouding.

De training Medicatieveiligheid in de Zorg geeft aan medewerkers van huisartsenpraktijk en apotheek een goed beeld van de situatie aan het bed en bij de mensen thuis. Alle factoren die van invloed zijn op het gebruik van de medicatie komen aan de orde. Het stelt medewerkers van artsenpraktijk en apotheek in staat met meer begrip oplossingen te zoeken voor specifieke problemen.

keurmerk kwaliteitsregister